Din semester - vårt jobb

 

På Wikegårds jobbar vi för att göra din semester så bra som möjligt. Naturen, miljön och allt runt omkring bjuder vi på!

Barn vid havetWIKEGÅRDS är en genuin Ölandsgård från 1880 där husen varsamt renoverats. Gården är vackert belägen intill Östersjöns långgrunda sandstrand och gränsar till Högenäs Ordes naturreservat. Vi har 100 tomter med fri placering på vacker naturskön ängsmark i direkt anslutning till havet. Samtliga har tillgång till el. Tag gärna med en EXTRA ELKABEL, så väljer ni enklare just er plats! 

Våra stugor finns med 2, 4 eller 6 bäddar. Vi har också ett vandrarhem med sex rum.

Under högsommar 20 juni till 20 augusti har vi fullservice mellan klockan 8-21. Då finns det bland annat bakat bröd att köpa varje morgon i vår butik.

StenrösePå för- och eftersommar varieras öppettiderna och servicen efter dina behov. Kontakta oss om önskemål! HUSBILSPARKERING ÖPPEN ÅRET RUNT!

Vi har en långgrund sandstrand med två separata HUNDBAD. Lite avsides bort har vi även ett NATURISTBAD. Strandnära tomter med havsutsikt som är ett perfekt semestermål för såväl barnfamiljen som för dig som "bara vill vara" och njuta av naturen och tystnaden. 

SÄSONGSPLATS FRÅN 9500 KR.